Az események menüben meghirdetett járatokon kívül is állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. Előzetes jelentkezés és egyeztetés alapján csoportok részére különjáratban is elindítjuk a hajót.
Családi események, névnap, születésnap, esküvő alkalmával felejthetetlen élmény egy hajón töltött családi ünnep, de alkalmas a hajónk kisebb konferencia, vagy tréning megrendezésére is. Kivetítésre is van lehetőség!
Egyéni utasok figyeljék a honlap jobb felső sarkában a „LEGKÖZELEBBI ESEMÉNYEK” rovatot, ahol folyamatosan hirdetünk nyílt sétahajózási lehetőségeket és az elérhető útjainkat. 

További nyílt járat indítását kezdeményezhetik a kedves érdeklődők is a +36 (20) 926-2160-as számon történő bejelentkezéssel. Ilyen rendkívüli járat indításához legalább 10 fő felnőtt utas előzetes bejelentkezése szükséges. Amennyiben ennél kevesebben jelentkeznek, még nem kizárt az indulás, ha egymástól függetlenül lesznek más jelentkezők is pl. a hotelekből. Ha már van elegendő jelentkező  nyílt járatra, akkor arról is itt, a „LEGKÖZELEBBI ESEMÉNYEK” rovatunkban tájékozódhatnak az egyéni érdeklődők.

A szezonban többször megy a hajó Szigetszentmiklósra ottani programokra. (Pl: 05. hó 19.-én kora reggel, illetve jön vissza Ráckevére (vasárnap délben). Ezekre a ki-és visszaállási utakra is lehet előzetesen jelentkezni rendkívül kedvezményes árakon, illetve a Szigetszentmiklósi tartózkodás alatt további különjáratokra lehet megrendelőként jelentkezni, amikor a megrendelő mentesül a külön kiállási díjtól. 

Kérjük a Dunaág felső szakaszán lakókat is, kísérjék figyelemmel a "Legközelebbi eseményeinket" és jelentkezzenek az utakra, ill. esetleges különjárati igényüket időzítsék a Szigetszentmiklósi tartózkodásaink holtidejére.

Várjuk érdeklődésüket, jelentkezésüket!